2022-03-21 13:34:18• hírek • közlemény

Újra műsoron az Illúziók Stand-up

március 22 - március 29
Fotó: Tibor Jäger
Fotó: Tibor Jäger

A Harag György Társulat újra műsorára tűzi az Ivan Viripajev orosz drámaíró szövege alapján színpadra vitt Illúziók Stand-up című produkciót, amely március 22-én, 23-án és 29-én is látható lesz az Iparosotthon emeleti kistermében.

A februári bemutatóra rekordidő alatt elfogytak a belépők, úgyhogy az érdeklődők most pótolhatják az elszalasztott lehetőséget. Ugyan választott bérletes előadásokról van szó, az üresen maradt helyekre - korlátozott számban – jegyet is lehet váltani.


„Két nő és két férfi: négy fergeteges előadóművész lép a színpadra ezen a különleges estén, hogy édes-bús történeteikkel egy közös utazásra hívják önöket. Élet, halál, szerelem és más bonyodalmak, fanyar humorral megfűszerezve. Viripajev – a világhírű orosz drámaíró –, rendkívül érzékeny, modern szerző, aki úgy képes mai hangon szólni, hogy közben az emberi lélek kortalan dicsőségét élteti. Illúziók című drámájában csodás hősöket kelt életre, akik kimondott és ki nem mondott igazságok, rút és gyönyörű hazugságok között táncolnak – téren és időn át. De figyelem, a nézőnek és a szereplőknek is résen kell lennie, hiszen, ahogy az életben, itt is csak abban lehetünk biztosak, hogy semmi sem biztos” – írja az előadás szinopszisában a produkció rendezője, Frumen Gergő.


Az előadás szereplői Moldován Blanka, Kovács Nikolett, Varga Sándor és Diószegi Attila, jelmeztervezője Szabó Anna.


Az előadásra jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában hétköznaponként 10 és 17 óra között. Jegyet váltani a helyszínen is lehet, az előadás előtt egy órával. Online jegyvásárlás: biletmaster.ro.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: